JAARGANG 2012 – NUMMER 2 V A N U I T D E K O M B U I S Kip/groente ovenschotel HOOFDGERECHT 4 pers. Ingrediënten 4 kippenbouten/ 8 kipkarbonades 4 grote uien 1 hele knoflook 1 grote courget of 2 kleine 2 rode punt paprika 1 doosje kastanje champignons 1 broccoli 1 pak voorgekookte krieltjes. (hou je van aardappelen dan 2 pakjes.) kleine tros tomaatjes bakje Olijfolie Oester saus Vietnamese gember knoflook saus balsamico azijn zout, peper 15 Receptuur Verwarm de oven voor op 250ºC gasstand Besprenkel de ovenschotel die in de oven past met olie. Snij de knoflook bol door midden en plaats deze aan weerzijde van de ovenschaal. Snij de groente en ui grof en doe deze in de schotel. Strooi de aardappelen en tomaatjes met champignons hierover heen. Plaats de met zout en peper bestrooide kippenbouten of karbonaatjes hierin. Er tussen drukken. Sprenkel hierover 2 eetlepels balsamico azijn 2 eetlepels oestersaus 2 eetlepels vietnamese gember/knoflook saus Het geeft niet als het ietsje meer is. Plaats de schotel in de oven en ga ongeveer 50 minuten lekker ontspannen. Hou de graden op ongeveer 180ºC. Standje 250 gas. Na 50 minuten even kijken of alles goed gaat (tussendoor natuurlijk ook vast genieten) en uit de oven op tafel zetten Eet smakelijk en, wil je de schotel thuis maken kan dat natuurlijk ook. Pagina 18

Pagina 20

Voor vakbladen, online studiegidsen en club bladen zie het Online Touch beheersysteem systeem. Met de mogelijkheid voor een e-commerce shop in uw brochures.

W.S.V. Sint-Annaland, Nieuws uit Krabbenkreek Lees publicatie 100Home


You need flash player to view this online publication