LUNCH ETEN WAT JE NODIG HEBT IS GENOEG Nitha Annink heeft altijd al iets met eten gehad. Als jong meisje was ze druk aan het experimenteren in de keuken. Ze zag kans de lekkerste dingen tevoorschijn te toveren. Die belangstelling is altijd gebleven: via een lange omweg is ze uiteindelijk toch weer met haar oude passie bezig. Na haar studie diëtetiek, een baan als productmanager, verblijf in het buitenland en een trainers- en coachopleiding, is ze nu foodcoach. Ze helpt kinderen en volwassenen bewuster en gezonder te gaan eten. Op basisscholen werkt ze samen met de groepen 6 tot en met 8 met een voorlichtingsprogramma over gezonde voeding. Ze merkt dat kinderen daar ook echt belangstelling voor hebben. ââZe zijn nieuwsgierig en staan open voor veranderingen in het eetpatroon. Het gezin en de school kunnen hierbij een actieve rol spelen,ââ vindt Nitha. Gezond en ï¬t zijn is voor de foodcoach een kwestie van goed zorgen voor je eigen lichaam. ââDe wilskracht hebben om er bij stil te staan wat goed voor je is. En waar je uiteindelijk zelf voor kiest. Maar wel met kleine stapjes tegelijk, zodat je er langzaam gewend aan kunt raken. Zo bereik je een blijvend resultaat.ââ Nitha Annink foodcoach BRUINE STOKBROODSANDWICHES voor 2 personen Halveer 1/2 bruin stok- brood en snijd elke helft weer door om te beleggen. Haal de bladeren van 1 kropsla, was ze en draai ze droog. Leg 8 mooie slablaadjes opzij en snijd de rest heel ï¬jn. Snijd 1 plak gerookte zalm in reepjes en 6 radijsjes in plakjes. Meng de ï¬jngesneden sla met de zalm, de radijsjes en 1 el light mayonaise. Beleg elk stuk stokbrood met 2 slablaadjes en het zalm/groente mengsel. versier de sandwiches met enkele pijpjes bieslook. 14 SAMEN LEKKER FIT Pagina 13
Pagina 15Interactieve online catalogus, deze krant of folder is levensecht online geplaatst met Online Touch en bied het online bladerbaar maken van digi weekbladen.
Samen lekker fit Lees publicatie 289Home