LUNCH GEWOON JE GEZOND VERSTAND GEBRUIKEN Hans van Montfort is arts en gespecialiseerd in ziektes door voedselovergevoeligheden. Hij is mede-oprichter van het Centrum voor Integrale Gezondheidszorg, waar hij jaarlijks vele patienten met problemen als gevolg van voedsel behandelt. Vaak belanden ze pas na een lange zoektocht naar de oorzaak van hun klachten bij hem, omdat nog niet zoveel algemeen bekend is over de schadelijke gevolgen van voeding. Gezondheid komt volgens deze voedingsdeskundige voort uit een combinatie van je gestel en de manier waarop je leeft. ´´Je hoeft echt niet al te braaf zijn. Een glaasje wijn of een ijsje op zijn tijd is geen enkel probleem. Maar voorkom overdaad. Dan krijg je problemen´´, stelt Hans van Montfort vast. Wat hem betreft is gezond leven gewoon een kwestie van je gezonde verstand gebruiken. Daarnaast is het heel belangrijk dat je veel plezier hebt in wat je doet. ´´Dat geeft energie en brengt automatisch fitheid met zich mee.´´ 20 SAMEN LEKKER FIT Hans van Montfort (w)etenschapper GEVULDE TOMAAT voor 2 personen Laat 2 tl rozijnen weken in water. Doe 120 g couscous in een kom en overgiet het met 3 el heet water. Laat het 10 minuten wellen en roer het los met een vork. Roer er 1 el olijfolie en 1 el Citroensap door. Neem 3 tomaten, pel er één en ontpit die, maar vang het tomatensap zo goed mogelijk op. Snijd het vruchtvlees in blokjes. voeg het tomatenvlees en het sap bij de couscous. Snijd het kapje van de andere tomaten en hol deze voorzichtig uit. voeg het sap bij de couscous. Snipper 1 kleine ui en snijd 1 ansjovisfilet in stukjes. voeg de ui, de ansjovis samen met 2 el gehakte peterselie en enkele gehakte muntblaadjes toe. vul de uitgeholde tomaat met de taboulé en schik ze op een bord. Schep de rest van de taboulé erbij. MET TABOULÉ Pagina 19

Pagina 21

Scoor meer met een web winkel in uw mailings. Velen gingen u voor en publiceerden weekbladen online.

Samen lekker fit Lees publicatie 289Home


You need flash player to view this online publication